Aga Aqvia kolsyrekoncept för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är främst i Europa på just detta. Som varumärke har Aga funnits i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling och leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler försöker uppnå en så god hälsa som möjligt. Vi ska dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka lite roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen bara är vatten med lite gas och smak i. Vatten har vi ju näst intill gratis i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten oerhört rent och nyttigt, till och med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa bära tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv och stilren kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket och ger ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att varje hem ska få en kolsyremaskin som passar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man ska slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla tillbehör till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken och ryggen, utan innebär också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar del av alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat vatten, smaksatt,kolsyrat vatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten och går att köpa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets sortiment som består av 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig och säker, utan också väldigt lätt att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!