Finns det några verksamma sätt att eliminera dålig lukt från fötter och skor?

Fotsvett är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är svårt att kontinuerligt lufta fötterna. Vissa lider även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

äcklig

Men du behöver inte skämmas för fötter som doftar av svett från fötterna, det är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att applicera en spray som är speciellt utformad för detta ändamål. Sprayen kommer att se till att skon inte längre luktar illa|Genom att använda sprayen kommer skon att bli doftfri|Sprayen kommer att eliminera den dåliga lukten från skon.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt neutraliserar svettlukten i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Det finns ingen anledning att skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, det är en del av livet. För att hantera stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar svettlukt i 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så utnötta och smutsiga att ingen spray kan hjälpa till. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att införskaffa nytt. Allt har en begränsad livslängd, även skor. Använd doftspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Så här kan du ta bort dålig lukt med en doftspray för svettlukt. Det finns flera olika sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Några av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. Ett enkelt sprut räcker. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna svettlukten.

Det kan finnas övriga faktorer som medverkar till svettlukt och som inte kan fixas med en spray. Undersök vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är risken större att du undviker lukt. Klicka här nu för mer information

Glöm inte att regelbundet byta strumpor. Det är inte rekommenderat att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt omvårdnad. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Observera att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.