Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Takrengöring har aldrig varit enklare. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Du kan använda medlet på mikroorganismer. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Du kan köpa lösningen flytande. Denna kan man använda direkt och spära ut 32 gånger.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

mögelfritt

Det finns många märken som fungerar mot samma saker, vissa väljer att prova Påväxt-Stopp istället. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Priserna ändras, när denna information skrivs är påväxtfri ca. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Procentsatsen avgör, inte märket.

Resultatet blir detsamma

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Resultatet kan ända skilja sig lite. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Det är viktigt att rengöra ofta

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. ta bort mögel på trä Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Det blir fint vare gång.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Prova att göra ett bokningssystem. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Det är städning på ett nytt sätt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Du måste veta vad du gör. Använd gärna munskydd. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Det blir säkrare så.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Medlet kan användas året om.